Поводи и типети

Power Strike поводи и типет материал

Има две различни групи материал за направата на поводи; монофил и флуорокарбон. Всяка група има поводи с различна дължина както и шпули с материал за типети със съответните размери. Нашия Power Strike материал става все по-популярен през годините и е добре познат с неговато качество и здравина на възел. EGOR, нашия флуорокарбон, който няма нужда да се обсъжда. Ако някога сте ловили с този тип поводи и типети, знаете за какво става въпрос.

Power Strike

Предлага се, като типет материал навит на шпули, както и конусовидни поводи. Power Strike е произведен от 3-слоен, многомолекулен монофилен полимер. Най-вътрешния слой е по-корав и по-твърд за да се подобри движението на типета или повода. Средния слой добавя еластичност и мекота, както и обем. Специалната формула на външния слой на Power Strike предотвратява просмукването на вода с 85% и в същото време има забележителна способност да устоява на UV-лъчите.

Power Strike има добро съотношение между еластичност и разтегливост. Най-тънките размери имат повече сила между молекулите, докато по големите размери имат по-еластичен полимер. Това е защото тънките поводи не трябва да бъдат твърде меки и гъвкави, докато по-дебелите остават еластични и не много твърди. Материала има добра здравина на възел.


Power Strike типет материал

Типет материала има голяма здравина на възел, минимална памет и лесно може да се изпъва. Има добра защита срещу солена вода и слънчева светлина. Шпулите могат лесно да бъдат свързани в диспенсър.

Конусовидни поводи

Нашите конусовидни поводи са базирани на същия качествен полимер и структура като на типет материала. Плавно изтънен и с енергия получавана от 3-слойния материал създават контролирани движения и презентации на мухата.

Поводи за сьомга и морска пъстърва

Предлагат се с 11’, 15’ и 22’ дължина. 11’ поводи са подходящи за едно- и двудръжкови мухарки. 15’ и 22’ са само за двудръжкови.


Egor флуорокарбон

EGOR e 100% чист флуорокарбон материал със свойства, които ще подобрят вашия риболов по много начини. Този материал е малко по-твърд от обикновения монофил, което помага на повода да се движи по-добре. При спей-каст повода създава по-голямо сцепление с водата заради неговота плътност.

EGOR на практика е невидим във водата и също така намалява отражението на светлината с 60%. Водата не пронква в материала а плътността на флуорокарбона му позволява да изплува 3 пъти по-бързо от монофила. Този флуорокарбон е определен като един от най-качествения и най-добрия на пазара в момента. Има отлична здравина на възел, малка разтегливост и голяма износоустойчивост.

Egor FC типет материал

Предлага се навит на шпули с дължина до 50 метра в зависимост от размера.


Egor FC конусовиден повод

Предлагат се с 9’ и 12’ дължина. Тези поводи имат добра хармония между гъвкавост и здравина. Конусовидната форма създава достатъчно енергия за да може повода да се движи и преобръща без никакви проблеми. Може да бъде удължен и от дебелата и от тънката част с EGOR типет материал.

Начало


:: FLYFISHING LTD :: Тел. 088 5727836 :: Email: info@flyfishing.bg ::