Мухарки - Guideline

Когато купите GUIDELINE прът Вие автоматично получавате доживотна гаранция за него. Ако се случи инцидент и счупите пръта ние ще направим най-доброто за да Ви помогнем по възможно най-бързия начин.
Ето как става: Изпратете или донесете счупената част с копие от касовата бележка и ако я имаме в наличност ще Ви я подменим веднага, ако я нямаме ще Ви я доставим до няколко седмици.

Забележка: Транспортните разходи се поемат от клиента. За повече информация и въпроси се свържете с нас.

 

Reaction

 

Лейф Стевмо (Leif Stävmo), бивш световен шампион по кастинг и главен дизайнер на Guideline за последните 10 години, който започва да се занимава с мухарски риболов на 13 годишна възраст. В следствие на неговия дългогодишен опит Лейф в момента е един от най-добрите дизайнери на мухарки. Когато решава да създаде Риакшън (Reaction) серията, той влага целия свой опит в тестове. След стотици отхвърлини бланки (заготовки), безброй часове на тестване, много безсънни нощи и силни болки в раменете, вече сме горди да представим най-модерния прът който някога е проектирал.

Произведно в САЩ – с гордост!!!

 След две години труд, усилия и предизвикателства нашия GUIDELINE REACTION мухарски прът е вече на пазара!!! Имайки привилегията да използваме едни от най-добрите и модерни съоражения в света, ние успяхме да обеденим американската традиция в производството на мухарски пръти с философията на Guideline в разработването и създаването на едно невероятно произведение на изкуството. Reaction е модерна, на практика вечна пръчка. Фин дизайн, оборудвана с най-добрия корк, който може да се намери, най-високотехнологичните водачи, REC макародържач и бланки разработени и построени с доказани производствени методи от най-добрия графитен материал. За направате му е използвана една уникална технология от много тънък карбонов плат добавяща 10 пъти по-голяма здравина на бланката и в същото време позволяваща създаването на много тънък профил. В областта на втулките също е интегрирана технология позволяваща по-плавен преход между подсилените области и останалата част от бланката. Използвана е комбинация от най-добрите японски и американски карбонови платове от най-известните и уважавани прозиводители. Що се отнася до акцията, там е вложено най-доброто от популярните LeCie пръчки, само че, още едно ниво отгоре. Пръчките реагират бързо и с голяма точност а секцията при върха генерира достатъчно мощ, която помага за по-лесния контрола на линията.

 

 

 

 

  

МОДЕЛ

ДЪЛЖИНА

КЛАС

СЕКЦИИ

ТЕГЛО

АКЦИЯ

Reaction 904

9'

4

4

89 gr

Med.fast

Reaction 905

9'

 5

4

98 gr

Med.fast

Reaction 906

9'

6

4

105 gr

Med.fast

 Reaction 1006

10'

6

4

129 gr

Med.fast 

Reaction 1007

10'

7

4

132 gr

Med.fast

Reaction 1008

10'

8

4

139 gr

 Med.fast

Reaction 1009

10'

9

4

 144 gr

Med.fastFario

 

Класическа елегантност за риболовци на пъстърва!!!

Знаете ли, че „фарио” означава пъстърва? Фарио е латинското наименование на пъстървата, която живее в реките и потоците. Салмо Трута Фарио ако трябва да бъдем точни. Нашите нови мухарски пръти „Фарио” са направени с дълбока, стабилна и силна акция насочени за сериозни риболовци на пъстърва. Това са пръти, които ще се справят с големите риби доставяйки Ви голямо удоволствие и деликатност. Това е много важно когато се лови трофейна риба с тънък типет. Дълбоката и много прецизна акция на тези мухарки ще се хареса едновременно и на средно напредналите и на експертите в кастинга мухари. С еднаква лекота ще се справите със спей каста,  деликатната презентация или далечното замятане. Вярваме, че те ще станат „най-добрия” приятел на много рибари през следващите години. Фарио изразява класическа елегантност и стил, нежен цвят и покритие , с отдадено внимание към малките детайли, за да бъдат с едни гърди пред останалите.

Fario Спесификация

•    Средно бърза акция подкрепена със силен и прецизен връх.
•    Достатъчно мощна за дълго замятане но също така и чувствена и стилна за риболов в „затворени” пространства.
•    Акцията смекчава първоначалните трудни за контролиране движения и внезапните удари на  големите риби закачени на близко разстояние.
•    Риболова на къса и средна дистанция се потдържа от по-дълбоката и незабавна реакция на целия прът по време на кастинга.
•    Тези пръти генерират висока скорост на шнура и благодарение на по-здравата горна секция се намаляват проблемите с образуване на тейлинг лууп (tailing loop)
•    Генерираната енергия в долната секция прави с лекота изпълнението на Спей или Рол каст дори и при по-малките класове и малки дистанции.

FARIO Детайли

•    Гланцирани бланки в маслинено зелен цвят.
•    Виненочервенa намотка на водачите със медна нишка.
•    Макародържач със декоративна дървена втулка и лазарно гравирана майска муха на капачката.
•    Красива , висококачествена коркова дръжка с пръстени от тъмен корк.
•    Класически хромирани и леки змиевидни водачи.
•    Изключителен прахово боядисан алуминиев тубус с гравирано лого и майска муха. Всеки прът е опакован в изискан калъф.
•    Точкова маркировка за правилно сглобяване и идентификация на пръта на всяка от секциите.

 МОДЕЛ

КЛАС

ДЪЛЖИНА

ТЕГЛО

СЕКЦИИ

 АКЦИЯ

 FARIO 802

2

8'

62 g

4

Med.Fast

FARIO 763

3

7'6"

60 g

4

Med.Fast

FARIO 863

3

8' 6"

 68 g

4

Med.Fast

FARIO 804

4

8'

70 g

4

Med.Fast

 FARIO 904

4

9'

76 g

4

Med.Fast

FARIO 1004

4

10'

 82 g

4

Med.Fast

FARIO 865

5

8' 6"

75 g

4

Med.Fast

FARIO 905

5

9'

82 g

4

Med.Fast

FARIO 866

6

8' 6"

77 g

4

Med.Fast

FARIO 906

6

9'

89 g

4

Med.Fast

 

LPXe RS V2


Версията за 2011 година на нашите RS пръчки получи някой подобрения и козметични промени с цел подобряване на функционалността. Първото нещо, което ще забележите е разбира се цвета на бланките. Дълбок перлено-бял цвят придавайки на пръчката "морски" вид. LPXe RS V2 мухарките са направени с бърза и яростна акция подходяща за всякакъв вид риболовна обстановка. Основно предназначени за действия в открити и ветровити водоеми, с голяма скорост на линията, с големи мухи и за големи риби. Добре изглеждащ дизайн, който със сигурност ще се откроява и прави впечатление.

Характеристики

Макародържача и водачите са изработени от висококачествени материали за да издържат на трудни условия в солени води. Стрипер водачите са с хромирано покритие и Hardloy втулки, които идеално се съчетават с цвета на бланката. Новия поръчков накрайник на дръжката добавя комфорт и стил на пръчката. В RS V2 е използвана същата сложна комбинация от различен графит в различните места на бланката.

 

 

 


МОДЕЛ
 

КЛАС

 

ДЪЛЖИНА

 

ТЕГЛО

 

СЕКЦИИ

 

АКЦИЯ
 

LPXe RS V2 - 905

5

9'

102g

4

Fast

LPXe RS V2 - 906

6

9' 

107g

4

 Fast

LPXe RS V2 - 907

7

9' 

112g

4

 Fast

LPXe RS V2 - 908

8

9' 

117g

4

 Fast

LPXe RS V2 - 909

9

9' 

123g

4

Fast

 
LPXeИмахме много притеснения относно представянето на нашите нови 4-коленни въдици през миналия сезон. Ще бъдат ли така добре приети, както пръчките на 3 части? Сега вече знаем...двата нови модела 9’ 5 клас и 15’ 10/11 клас спечелиха приз „най-добри в теста” на най-голямото списание за мухарски риболов в света. Това е най-доброто признание, което може да се получи. LPXe серията си заслужава всеки цент. Новия модел за 2009 е 10’ 6 клас, подходящ за езерна дъгова пъстърва, морска пъстърва и малка сьомга.

Ценовия победител!!!

LPXe бланките са направени от високомодулен графит, съдържащ няколко специални графитни смеси за всеки модел. Тези въдици са леки и като се има впредвид естествената и здрава графитна бланка те са невероятно здрави. Моделите от 3-ти до 5-ти клас са снабдени със змиевидни водачи и леки макародържачи с красиви дървени втулки, докато по-тежките класове са с еднокраки хромирани водачи и с нашия много здрав Guideline алуминиев макародържач в сребристо-матово покритие. Дръжките са от висококачествен А5 корк. Стрипер водачите са със Hardloy втулка. Всички модели се предагат с Cordura тубус и с мек платнен калъф.

МОДЕЛ

ДЪЛЖИНА

КЛАС

СЕКЦИИ

ТЕГЛО 

АКЦИЯ

LPXe-763

7' 6"

3

4

74g

Med.fast

LPXe-864

8' 6"

4

4

77g

Med.fast

LPXe-904

9'

4

4

80g

Fast

LPXe-905

9'

5

4

81g

Fast

LPXe-906

9'

6

4

97g

Med.fast

LPXe-967

9' 6"

7

4

116g

Med.fast

 

LPXe SWITCH

Мухарските пръти от серията „Switch” са специално проектирани за риболов и кастинг с една или две ръце. Модела е базиран на нашия LPXe 11’. Бързи, леки, с изцяло нова сгъваема дръжка. При сгънато положение задната дръжка играе роля за накрайник, когато замятате с една ръка а при разгънато положение Ви дава необходимата дължина при кастинг с две ръце. Предната част на дръжката е проектирана да пасва идеално и при двата варианта на замятане. Кастинга и риболова с LPSe Switch е едно голямо забавление. 

 

 


 EXP 4Тази съвсем нова EXP4 серия от мухарски пръти предлага високи характеристики за всеки начинаещ или средно напреднал мухар, който търси лек прът с бърза акция. Серията е от 10 различни модела вариращи от 3 до 8 клас. EXP4 са произведени от различни смеси въглеродни нишки в различните места на бланките, което ги прави по-модерни и функционални от неговите предшественици EXP3...и всичко това на по-добра цена

 

Характеристики

 

Прътите са с цвят „раждив металик”. На всяка част отделно е надписана дължината и теглото на пръта. Дръжки от висококачествен корк с удобен дизайн прилягащи на формата и големината на всяка длан. Прътите до 5 клас са снабдени с макародържач с цвят на канела и оборудвани с алуминиеви части. Прътите от останалите класове са с снабдени със солидни макародържачи с анодизирано покритие, устойчиви на солена вода и не на последно място страхотно изглеждащи! Всички модели от тази серия са оборудвани с еднокраки хромирани водачи. Стрипер водачите са с оксидирано покритие и Hardloy втулка. Всички модели се предлагат с тубус и мек платнен калъф.

 

 

 

 


 

 KISPIOX FLY KIT


KISPIOX FLY KIT ще ви даде перфектния старт. Той също е идеалния вариант, когато не ловите с мухарка често или искате да разнообразите своя спининг риболов.

Нашият Kispoix Fly Kit получи признание и стана популярен комплект за риболов на всякакъв вид пъстърва. Пръта е с хромирани еднокраки водачи и дръжка от висококачествен корк.

Представена преди няколко години Kispoix Fly Kit продължава да става все по-известен и по-известен през годините. Оборудван с модерен и удобен калъф вашият такъм ще бъде почти винаги готов за употреба a в същото време ще бъде предпазен от случайни повреди. Kispoix Fly Kit включва прът, макара оборудвана с бекинг и Guideline шнур, както и Cordura тубус. Представящо DVD за модерния мухарски риболов съдържащо много полезни съвети, трикове и похвати също е включено в цената на комплекта.

Комплекта е оборудван с нашета страхотна и надежна Reelmaster макара. Това не е пластмасов ”боклук” а алуминиева макара доказала се през годините. Enter WF шнура е много важен компонент. Балансиран идеално с пръта и за кастинг уменията на начинаещия. В комплектасъщо е включено нашето “Start up” DVD, съдържащо много полезни съвети, трикове и похвати.

 


EPIK PIKE KIT

 

Комплект за риболов на щука. Комплекта съдържа:

Прът EPIK  9’ ; 9 клас
Макара
GL 79
Шнур
Pike WF 9F
3бр мухи за щука в кутия
Повод за щука
Бекинг
Тубус 

Нагоре


:: FLYFISHING LTD :: Тел. 088 5727836 :: Email: info@flyfishing.bg ::